Platypus Consult

Platypus Consult is een zogenaamde “Boutique Agency”, actief op het snijvlak van Sport en Business. Dat wil zeggen, dat we een gespecialiseerd adviesbureau zijn dat kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte producten en diensten aanbiedt aan een kleine groep klanten. We beschikken over veel kennis en ervaring in de sportwereld en in het bedrijfsleven. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke, op resultaat gerichte hands-on aanpak.

Platypus Consult is een ervaren speler in de internationale sportwereld en heeft een groot netwerk. We bieden onze cliënten een breed scala van diensten, waarbij we gebruik maken van onze wereldwijde contacten. Bij onze aanpak staan professionaliteit, integriteit en persoonlijke aandacht voor onze cliënten centraal.

Platypus Consult werkt regelmatig samen met andere Boutique Agencies om haar cliënten een zo volledig mogelijke dienstverlening te kunnen garanderen. Voor speciale projecten zoekt Platypus actief naar topspecialisten en coördineert zij multidisciplinaire teams.